Levende Vands hjemmeside er ikke længere aktiv, derfor er dette link til en gammel udgave af Levendevand.dk. Du vil du opleve længere ventetid når du trykker dig rundt, og nogle af oplysningerne vil ikke længere være korrekte. Dog får du muligheden for at kunne læse eller genlæse alle de gode artikler fra Levende Vand.dk
Levende Vand - åndelig vejledning

I 1988 så et lille nyt tidsskrift dagens lys: Levende Vand.  Deltagere i retræter havde så ofte spurgt: Og hvad så? Hvordan bliver dette fulgt op? Tanken om et tidsskrift, der kunne inspirere og nære det åndelige liv, blev påtrængende. Men ekspertise og penge manglede. Derfor var den første årgang ret primitiv i udseende, men indholdet var righoldigt. Og abonnenterne meldte sig.
Da Helle Bernth kom til som layouter – og meget mere!- fik Levende Vand en ny start som et smukt tidsskrift, og er som sådan gennem 22 år udkommet med fire årlige numre og har haft en voksende kreds af abonnenter. Formålet har helt tiden været at give inspiration og vejledning til det åndelige liv ud fra den ånd, som har præget Kirkens store klassiske traditioner. Men dette formål kan ikke skilles fra tidsskiftets anden vigtige intention: At arbejde på den enhed, som Jesus bad om i sin sidste bøn: „At de alle må være ét … for at verden må tro.“ Ved at vi som kristne sammen øser af vore fælles kilder, opdager vi, at vi har mere fælles, end det som adskiller os. 
Et vigtigt led i dette økumeniske engagement har været, at der i 2005 blev dannet en referencegruppe, som står bag Levende Vand. Den repræsenterer både katolsk, ortodoks, luthersk og frikirkelig tradition. Med udgangen af 2010 stoppede tidsskriftet med at udkomme. 
Indholdet i tidsskriftet - nu på nettet - har altid været tidløst og vil derfor også altid være aktuelt. Erfarne åndelige vejledere giver praktiske råd på bønnens vej. Der vil altid være stof, som det kan være godt at vende tilbage til. De, der som abonnenter har fulgt bladet gennem årene, har samlet sig et „åndeligt bibliotek“.  Her på siden ligger en del artikler fra gamle numre af tidsskriftet, og de vil efterhånden blive suppleret op, så at alt det bedste fra årgangene vil være tilgængeligt her.
Referencegruppen:
Malene Fenger-Grøndahl
Journalist, Den katolske Kirke 
 
Simon Fuhrmann
Sognepræst, Folkekirken
 
John Hansen
Retræteleder, Folkekirken
 
Susanne Hoyas
Sankt Josephsøster, Kokkedal Retrætecenter, ”Stella Matutina”
 
Czeslaw Kozon
Biskop i Den katolske Kirke
  
Erik Hviid Larsen
Præst i Bethlehemskirken
 ​​​​​​​
Elisabeth Lidell
Pilgrimspræst, Folkekirken 

Lone Møller-Hansen
Præst i Baptistkirken
 
Charlotte Rørth
Journalist og forfatter, Folkekirken
   
Thomas Stoor
Præst i Svenska Kyrkan, København
  
Claus Aagaard
Frikirkepræst, Græsted