Fasten er over os og denne podcast vil give dig små tanker, refleksioner og opmuntringer til din faste. Det har været kirkens tradition altid at faste, og fasten ser forskellige ud i traditionerne. Ens for den kristne kirke er, at fasten frem mod påske er 40 dage. Tallet 40 henter traditionen fra fortællingen om Noah, historien om Goliat, israelitternes vandring og til sidst i Jesu egen faste.
Lyt med her frem til påske - vi er glade for at være på vandring sammen med dig.
Må Guds fred og velsignelse være over din fastevandring

Græsted Akademiet afholder samtaler med spændende forfattere, retræteledere, musikere mm. Du kan finde den næste samtale på Græsted Akademiets hjemmeside. Denne podcast er en optagelse af de forskellige samtaler
I kirkens tidligste historie befandt der sig mennesker i ørkenen for at finde stilhed, afskallethed og Guds nærvær. Disse mennesker er blevet kaldt for ørkenens fædre og mødre, og blev vigtige stemmer til kirken og de små nyopstartede kristne fællesskaber udenfor byerne. Fædrene og mødrenes tanker og handlinger er blevet skrevet ned og bevaret helt frem til idag. Og det er den visdom fra ørkenen denne podcast tager fat i. Det er ikke færdige og let spiselige retter der kommer fra ørkenen, dens pointer og refleksioner er grovkornet, obskure men begejstrende. Derfor vil denne podcast heller ikke give lette svar eller løsninger, men reflektere med og over fædrene og mødrenes visdom fra ørkenen.