Velkommen til en aften med Norbert Bauer. 
Aftenens tema er "Sjæleomsorg og Gudsidentitet".
Norbert Bauer underviser i hele norden om åndelig vejledning (Spiritual Formation) og vil denne aften undervise om, hvordan vi tager os af vores sjæl og finder vores sande identitet. Der vil være mulighed for at samtale og reflektere med Norbert sidst på aften. 
Aftenen vil foregå på engelsk.
Lidt om Norbert Bauer:
Norbert er præst, missionær, forfatter, åndelig vejleder og er leder af Spiritual Formation i de skandinaviske Vineyard kirker. Norbert er vokset op i Tyskland, og har boet en stor del af sit liv i mange forskellige lande. Sammen med sin hustru Cathy og deres 7 børn har han tilbragt 24 år som missionær i Sydøstasien. I 2012 flyttede Norbert og Cathy tilbage til Europa og bor nu i en lille by nord for Stockholm og er engageret i Vineyard Stockholm. Norbert besøgte Græsted Akademiet sidste gang i 2019, og vi er meget glade for at have besøg af ham igen. 
Program
17:00 Velkommen og introduktion til Norbert Bauer
17:15 Undervisning af Norbert Bauer
18:00 Spisning
18:30 Undervisning af Norbert Bauer 
19:15 Spørgsmål og samtale 
Senest 20:00 Tak for i dag
Der vil være aftensmad og kaffe i løbet af aftenen. 
Aftenen koster 200kr per person, som går til betaling af Norbert og aftensmad - overskuddet går til Græsted Akademiets arbejde. 
Studerende koster 120kr.
Tilmeldingen skal ske til kontakt@graestedakademiet.dk 
Betalingen sker til mobilpay 28 80 28 54 (Claus Aagaard) 
- mærk overførelsen Norbert Bauer.
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Græsted Akademiet på kontakt@graestedakademiet.dk
Desværre er Samuel Rubenson blevet syg, og vi må derfor aflyse dagens foredrag! Vi vender tilbage, når der er en ny dato, og skal nok sørge for at alle tilmeldte til i dag får direkte besked!
"Kroppen er frelsens nav"​​​​​​​
Græsted Akademiet byder velkommen til et foredrag med præst og lektor ved Lunds Universitet Samuel Rubenson.
Samuel Rubenson er en levende og fantastisk underviser og forfatter til flere bøger om kirkens tidlige historie og han bidrager jævnligt til det svenske tidsskrift Pilgrim og leder af Johannesakademiet.
Rubenson vil undervise ud fra hans artikel kaldt “kroppen er frelsens nav" - oversat kroppen er frelsens akse. Læs et frit oversat uddrag af artiklen her, som findes i fuld længde i magasinet Pilgrim.
"Ind imellem kan man få det indtryk, at vi kristne tænker på Jesu liv, død, opstandelse og himmelfart som en gæsteoptræden på jorden, et besøg fra herlighedens land med en invitation til den, der opfører sig og tror rigtigt om at komme i himmelen engang. Men tænker man sådan, er man ikke engang begyndt at ane, hvad det betyder, at Gud blev menneske, at Ordet blev kød. Uopløselig og uadskillelige. Så har man ikke forstået, at Guds rige er kommet, at herlighedens land er her og nu. Man har ikke indset, at vi er Kristi legeme. Himmelfarten er ikke et farvel, en afgang. Den er et udgangspunkt, et kald og en mission. Hos Johannes har den karakter af en samtale med Peter: ”Vogt mine får”.
Første del af foredraget starter kl. 16.00 med en kop dejlig kaffe og varer en times tid. Herefter spiser vi sammen og anden del af foredraget fortsætter herefter og varer, og så slutter vi af med spørgsmål og runder af kl. senest 20.00.
Foredraget vil være på vores smukke nabosprog, svensk.
Entré 200kr, som betales på Mobile Pay på nummeret 28802854 ved tilmelding som sker på mail til kontakt@graestedakademiet.dk.
Stort og varmt velkommen til alle!
Tidligere på efteråret kunne vi byde velkommen til Peter Halldorf
Græsted Akademiet kan byde velkommen til en eftermiddag i selskab med Peter Halldorf. Peter er præst, retrætevejleder og forfatter og er tilknyttet Nya Slotteet i Sverige. Aften foredrag tager udgangspunkt i Peters bog "Alla himlens fåglar har flytt". En bog der tager fat i emnerne fra Jeremias bog om landflygtighed, forsoning og Guds tale i det. Jeremias lærer os at læse poesi som bøn og bøn som poesi. 
Vi glæder os til at byde dig velkommen. 
 Vi starter kl 16.00 med en kop kaffe og en times undervisning. Herefter spiser vi sammen og så underviser Peter igen, og der bliver mulighed for at reflektere højt og stille spørgsmål til sidst.
Vi regner med at runde af kl. 20.00.
Foredraget vil være på vores smukke nabosprog, svensk. 
Entré 200kr, som betales på Mobile Pay på nummeret 28802854 ved tilmelding som sker på mail til kontakt@graestedakademiet.dk.
Stort og varmt velkommen til alle!
Foredraget er arrangeret af Græsted Akademiet.